A jobb szolgáltatás érdekében az oldal cookie-kat használ. Azzal, hogy tovább böngészik az oldalon, elfogadja Adatkezelési Szabályzatunkat. Elfogadom

Pezsgős dugó

A piacon elterjett pezsgős dugóknak több típusa létezik, melyek a következők:

  • agglomerált, vagyis egy egyszerű egyenes falú agglomerált dugóról van szó, ami csupán méretében különbözik a borászati célra használt agglomeráltaktól.
  • egylapkás agglomerált, mely a 2TOP (1+1) hasonló eljárással készül, azzal a különbséggel, hogy az agglomerált résznek csak az egyik végén van egy natúr tárcsa, és a pezsgőt palackozó berendezésen lévő szenzor forgatja úgy a dugókat, hogy mindig a natúr lemez érintkezzen a pezsgővel.
  • kétlapkás agglomerált, a legmagasabb minőségű pezsgős dugó, szerkezetét tekintve a felépítése a következő: agglomerált törzs + natúr tárcsa + natúr tárcsa, vagyis mindkét natúr lemez azonos oldalon található, ezzel biztosítva a kifogástalan zárást.

FineChamp - 48x30,5

FineChamp - 48x30,5

  • Súly: 0,0094 kg
  • Méret: 48x30,5 mm

FineKork parafa dugó szerkezetét tekintve már 100%-ban parafa  granulátumból készül. Alapanyagként nagyon  apró, finom szemcsés 1-2mm átmérő körüli mikro őrleményt használunk. A dugó, vagyis a parafa szemcsék kötőanyaga természetes gyanta.

A FineKork dugók elkészítési módja: az egységes méretű mikrogranulátumokat egy formába öntik, az eredmény egy homogén, rugalmas, oxigén áteresztése egyenletesen alacsony, záróképessége tökéletes (CETIE norm üvegek szerint)

Ár: 54 Ft
db
Kosárba